Shpallja e Pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt 2008, ishte kurorëzim i një rrugëtimi të gjatë e të vështirë për qytetarët e Kosovës.

.

Youtube Real Kids Show: https://bit. .

Youtube Real Kids Show: https://bit.

Feb 17, 2019 · Fakte mbi 17 shkurtin: -Me rastin e 11-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, ju sjellim 11 fakte rreth ditës historike të 17 shkurtit 2008.

-Dizajnues i flamurit dhe i stemës së Kosovës është Muhamer Ibrahimi. . .

Po filloj nga Une ,nuk kam shkruar shume vargje ,por ajo qfar e karakterizon Poezin time eshte fakti qe eshte shkruar po atë ditë,d.

Krijime festive. Rëndësia e pavarësisë njëkohësisht shënon edhe përmbushjen e elementit thelbësor, ndërtimin e institucioneve të pavarura të Republikës së Kosovës, edhe pse ishin për një kohë nën mbikëqyrjen ndërkombëtare. Kosova shpalli pavarësinë më 17 shkurt 2008.

Para 4 vitesh. Fakte mbi 17 shkurtin: -Me rastin e 15-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, ju sjellim 11 fakte rreth ditës historike të 17 shkurtit 2008.

17/02/2021.

e cila i'u dedikua 8 vjetorit te shpalljes se Pavaresise se Republikes se Kosoves) Me 17 shkurt 2016, bëhen plote tetë vjet, që kur shteti ynë , Kosova, është shpallur shtet, i pavarur.

2008: Moti kanë thënë:. th ne diten e Pavarsis ne rruget e Prishtines pikerisht nen Atmosferen Festive te asaj dite te ftohtĂ« mbi -20 G/c ,ku nuk shikonte syri ,pos dy ngjyra KuqĂ« dhe Zi: Pavarsia (17 Shkurti).

. E nese neser, une jam ne poziten qe mund te beje DIQKA per ty moj nene KOSOVE,.

.
.
Festimi në Prishtinë.

Nga ai çast, Kosova u shpall e pavarur derisa në Ballkan u konfirmua edhe një shtet i ri.

.

. . -Dizajnues i flamurit dhe i stemës së Kosovës është Muhamer Ibrahimi.

m. Në këtë aktivitet, kemi nderin të kemi të ftuar Studiuesin e. Fakte mbi 17 shkurtin: -Me rastin e 15-vjetorit të pavarësisë Kosovës, ju sjellim 11 fakte rreth ditës historike të 17 shkurtit 2008. Po filloj nga Une ,nuk kam shkruar shume vargje ,por ajo qfar e karakterizon Poezin time eshte fakti qe eshte shkruar po atĂ« ditĂ«,d. Feb 17, 2023 · Fakte mbi 17 shkurtin: -Me rastin e 15-vjetorit tĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s, ju sjellim 11 fakte rreth ditĂ«s historike tĂ« 17 shkurtit 2008.

523 subscribers.

Kosova e pavarur menjëherë nisi të njihej. .

-Pavarësia e Kosovës është.

Krijimet festive të dalluara për ditën e pavarësisë së Kosovës ishin monumenti moder NEWBORNdhe logoja Bac, u Kry!.

.

Pavarsia eshte Shpallur me 17 shkurt 2008.

.